Charmant Ardennenverblijf Le Liry

 

Op zoek naar een mooie en comfortabele vakantiewoning voor een kleine of een grote groep (maximum 22 personen) in de Belgische Ardennen? Of bent u van plan om een teambuilding te organiseren met uw bedrijf? (wij kunnen factureren met btw-nummer) Dan bent u hier aan het juiste adres. Vakantiewoning Le Liry is immers een gezellige en ruime groepsaccommodatie met drie extra troeven.

 

1. Centrale ligging

Deze vrijetijdswoning ligt midden in het centrum van het typisch Ardeens dorpje Erezée. Alles is binnen wandelafstand bereikbaar : apotheker, bankautomaat, bakker, slager, supermarktje, café, frituur en enkele restaurantjes.

In en rond het dorpje kan je genieten van prachtige natuurwandelingen of aansluiten op fiets- en mountainbikeroutes. Bij wijze van spreken beginnen deze routes aan de voordeur van de vakantiewoning.

Voor wie nog wat meer actie wil of op zoek is naar bezienswaardigheden : het kleinste middeleeuwse stadje van België – het pittoreske Durbuy – bereik je in een 15-tal minuten met de auto. En de afvaart van de Ourthe, een bezoek aan de grotten van Hotton, enkele uurtjes skiën bij voldoende sneeuw of een wandeling langsheen de beroemde grote prehistorische stenen van Wéris (dolmen en menhirs) behoren eveneens tot de hoogtepunten van de streek.

2. Panoramisch uitzicht

Achteraan op het grote zonneterras word je getrakteerd op een echt Ardennengevoel met een uitgestrekt vergezicht over de bosrijke en heuvelachtige omgeving.

Bij goed weer kan je naar hartelust aperitieven en tafelen op dit aantrekkelijke en rustige buitenterras.

3. Voormalig charmehotel

Dankzij haar hotelverleden is Le Liry bovendien voorzien van een riante leefruimte met aansluitend een ruime eetplaats, een keuken uitgerust met semi-professionele toestellen, een ontspannende sauna en stemmig ingerichte slaapkamers met elk hun eigen badkamer.